China Make-up make-up tas fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Tan(Kinglion Case Factory)

Telefoonnummer : 86-0757-85436365

Free call
Foshan City Kinglion Case Factory

Het Gevalfabriek van Kinglion van de Foshanstad

  • Foshan City Kinglion Case Factory
  • Foshan City Kinglion Case Factory
  • Foshan City Kinglion Case Factory
  • Foshan City Kinglion Case Factory
  • Foshan City Kinglion Case Factory
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: KINGLION Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

KINGLION gevestigd in 2005, gelegen in Foshan-stad, de provincie van Guangdong, het hart van het Driehoekige Gebied van de parel-grootste productiebasis in China, dat aan Guangzhou, Shenzhen Speciale Economische Zone& Hong Kong zeer gesloten is. Het heeft een geschikte toegang tot vervoer, zijn verscheidene airports&seaports beschikbaar zoals de Internationale Luchthaven van Guangzhou Baiyun, de Haven van Guangzhou Huangpu, de Haven van ShenzhenYantian Port&Shekou.

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van allerlei aluminium cases&boxes, met inbegrip van juwelendozen, horlogedozen, kosmetische gevallen, hulpmiddeldozen, giftdozen, karretjeluggages, CD gevallen, koffers, wijndozen, eerste hulpdozen, laptop gevallen, spaandergevallen, acrylgevallen, kanongevallen, cameragevallen, golfgevallen, vluchtgevallen, het kappengevallen, sigarenkistjes, opslaggevallen en huisdierengevallen… Wij kunnen ook aluminium cases&boxes volgens de eisen van cliënten, zoals steekproeven, tekeningen, ontwerpen en beelden aanpassen.

Geschiedenis

Co. van het Kingliongeval, Ltd, was de onderneming in 2005.
Nu, wordt onze fabriek gevestigd dichtbij Huangpu-haven in de Provincie van Guangdong. De totale oppervlakte van fabriek is 10000sq.ft.wi-totale ervaren werknemers 150 van Th.

Dienst

Onze maandelijkse capaciteit voor verschillende soorten de gevallen en de gevallen 80000pcs van pvc van Aluminiumgevallen van EVA, en meer dan 95 percent worden uitgevoerd naar Europa, Amerika en Japan. Onze producten hebben een hoge reputatie voor hoogte - kwaliteit, goede duurzaamheid en delegant stijlen gewonnen.

Wij doen etc. OEM voor de populaire merken van Th in de wereld met onze goede kwaliteit en concurrerende prijs, zoals Shany, Swarovski, NXY, Vivatar, AAP.
Tegelijkertijd, zal het bedrijf nieuwe producten blijven ontwikkelen om aan de behoeften van nieuwe en oude klant te voldoen.

 

Bedrijf Waardevolle klanten

China Foshan City Kinglion Case Factory Bedrijfsprofiel 0

Ons Team


Kinglionconcept: De goede kwaliteitslood in de ontwikkeling, Efficiënt beheer brengen lang voordeel.
Kinglionmensen: De gezonde onderneming zal gezonde toekomst hebben.
Kinglionzaken: Wederzijdse ontwikkeling, mutualbenefits.

China Foshan City Kinglion Case Factory Bedrijfsprofiel 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in